Uppsala Träningshelg 2010

Preliminärt träningsprogram:

Fredag 3 december

fm     Medeldistans, Norra Lunsen

kväll  Sprintintervaller, Centrum

Lördag 4 december

fm     Momentbana, Nåsten

em    2*Medeldistans, Tjäderleksbergen

Söndag 5 December

fm     OL-intervaller, Lunsen

em    Final! Ultrasprint, Kung Björns Hög

Övriga organiserade Aktiviteter:

På fredagseftermiddagen/kvällen tänkte jag att intresserade kunde göra något kul. Go-Cart, Bowling, Lasergame eller någonting annat, kom gärna med egna idéer!
På lördagskvällen ordnar vi en gemensam middag för alla i Klubbgården.

Logistik:

Boende. Ordnas helst på egen hand; dvs. känner du någon i Uppsala, bo gärna där. Annars finns det troligen lite golvutrymme hemma hos mig. Det löser sig!

Transporter. De flesta träningarna går i Uppsalas södra utkanter. Avstånden är inte alltför stora, det går att cykla, men trots att jag gärna vill ha ett miljövänligt arrangemang måste jag rekommendera bil. Har du möjlighet att ta bil, så gör gärna det, jag har två bilar att tilgå, men det räcker troligtvis inte...

Ekonomi. Lördagskvällens middag kostar några kronor, det känns vettigt att ersätta de som tar med bil lite och så blir det lite andra småutgifter. Sammanfattningsvis blir det nog ändå ganska billig (nån hundralapp).

Anmälan. Anmäl dig genom att skicka ett mail till mig (albinridefelt@hotmail.com). Skriv då hur du tänker bo, om du har bil samt vilka träningar och aktiviteter du planerar att vara med på. Det är inte så noga, du kan ändra dig, men det är bra för mig att få en liten överblick.

Annars är det bara att höra av dig om du undrar något. Det kommer mer info när det börjar närma sig, men nu har du förhoppningsvis fått en liten bild av vilken rolig helg som väntar!

Vi ses!
Albin, 073-8384859